Kinepraktijk

De therapeuten in de praktijk zijn allen kinesitherapeuten en zijn naast algemene kinesitherapie sterk gespecialiseerd in:

Post-Operatieve Revalidaties En Sportletsels
Manuele Therapie En Oefentherapie Bij Wervelkolomproblematiek
Podologie en Sportpodologie
Sportbegeleiding

Doelgroep

De praktijk is gespecialiseerd in het revalideren van mensen met sport- en orthopedische letsels. Dit betekent dat wij ons voornamelijk richten op heel diverse letsels, van lichte spierproblemen als contracturen, scheuren en dergelijke, tot de intensievere revalidaties zoals kruisband-, meniscus- of kraakbeenrevalidaties na operaties. Dit kan zowel bij de recreatieve sporter, als bij de doorwinterde (competitie/top-)sporter. Natuurlijk worden ook niet-sporters met een orthopedisch probleem zoals een zware enkeldistorsie of een complexe fractuur begeleid en gerevalideerd.

 Coaching

Sporters zonder specifieke blessure of na de revalidatie van een blessure kunnen bij ons ook terecht om hun prestaties te verbeteren en/of blessures te voorkomen.
Deze begeleiding bestaat uit twee vormen:

  • Personal Training: persoonlijke begeleiding one-to-one waarbij een persoonlijk doel wordt bepaald en nagestreefd op vlak van rompcontrole – stabiliteit – sporttechniek.
  • Personal Coaching: begeleiding op conditioneel vlak met behulp van een persoonlijk trainingsschema op maat van de sporter

Voor meer info kan u contact opnemen met de praktijk.

Leave a Reply